Provocarile firmelor de rent-a-car

provocari rent a carCele mai multe provocari ale firmelor rent a car sunt datorita unor activitati eficiente si organizatorice, iar o parte din timp se concentreaza pe o comunicare interna si externa buna din mediul companiei.

Obiectivul principal este sa se rezolve orice situatie care duce la intreruperea unei desfasurari  a activitatii si la atingerea scopului companiei rent-a-car; acela de a atrage cat mai multi clienti care sa fie multumiti de serviciile si de masinile oferite.

Este nevoie, ca in orice afacere, de indrumare, coordonare, motivare si supraveghere a personalului ce lucreaza in firma de inchirieri masini si de asemenea sunt necesare analiza modului in care acestia isi indeplinesc atributiile in cadrul activitatii. Asa se poate stii cum va evolua compania in timp.

Ca in orice companie exista si situatii de urgente, situatii iremediabile sau situatii in care clientul trebuie sa fie coordonat pentru a i se da o alta masina in momentul in care acestuia are diferite probleme. In aceste momente, responsabilul care se ocupa cu rezolvarea acestor situatii este obligat sa gaseasca ce anume provoaca problema cu ajutorul catorva intrebari de baza care ajuta la analizarea situatiei create. De asemenea , aceste intrebari pot identifica factorii negative din cadrul comaniei.

Ce anume a produs problema?

Ce s-a facut pentru a rezolva situatia si nu a avut success?

Ce persoane au fost fost implicate si afectate?

Ce se poate face?

Se poate identifica foarte usor cauzele si eventual se pot vedea si noi solutii care sa resolve problema.

Controlul in permanenta a personalului si a derularii activitatii firmei rent-a car devin eficiente atunci cand performantele tuturor angajatilor devin vizibile.

Coordonarea buna a activitatii rent-a-car ar putea sa mentina un constant echilibru care asigura continuitatea activitatii si garanteaza un mediu unde se poate desfasura eficient si armonios obiectivele. O companie buna pentru inchirieri auto este necesar sa aiba si un site unde sa treaca toate ofertele din sezonul respective, precum sis a ataseze adresa , numarul de contact, sediul si un formular pentru rezervare.

Ca prin urmare, pentru ca firma rent-a-car sa construiasca o relatie de parteneriat atat cu angajatii , cu clientii si cu furnizorii, este important sa existe la conducere persoane care sunt stapane pe situatiile care intervin in desfasurarea activitatii, care sa stie ce implica riscurile si castigurile diferitelor evenimente din interiorul si exteriorul companiei .

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns