Rent a car in Romania

piata-rent-a-car-din-romaniaChiar daca ai avea nevoie de un simplu autoturism obisnuit pentru oras sau de un microbuz cu opt locuri pentru o actiune de teambuilding pentru firma ta, orice poti gasi in oferta extreme de variata a firmelor de rent a car din Romania.

In general, ca si alte activitati, cel mai bine sunt reprezentate firmele de inchirieri auto din Bucuresti, activitatea acestora fiind stimulata si de fluxul de business din tara si strainatate.

Transferul la aeroport este una dintre principalele servicii de inchiriere pentru oamenii de afaceri si nu numai.

In alta ordine de idei, serviciile oferite de firmele de rent a car din Bucuresti sunt: inchirieri pe uzuale, inchirieri pe termen lung, inchirieri microbuze, inchirieri masini cu sofer, inchirieri auto pentru ocazii speciale si, asa cum spuneam serviciile de transfer aeroport.

Gama autoturismelor inchiriate este de asemenea si ea extreme de generoasa, preturile fiind in general accesibile si aliniate cu preturile de car rental la nivel European. Oricare dintre strainii sositi in Romania va putea constata ca serviciile companiilor din Romania ofera un raport calitate pret comparabil cu orice alta firma din lume.

Citroen C1, Dacia Logan, Skoda Fabia, Renault Symbol, Opel Astra si pana la Mitsubishi L200, Opel Zafira sau Opel Vivaro fac parte deja de multa vreme din oferta companiilor de rent a car, clientii putand sa aleaga intre o masina de oras sau una de teren, intre un autoturism clasic sau unul cu cutie de viteze automata, precum si o gama larga de accesorii pentru situatiile speciale de afaceri sau calatorie cum ar fi de exemplu Sisteme de navigatie prin GPS sau suporti speciali pentru schiuri.

Probabil in scurt timp vom vedea si pe piata de rent a car din Romania mult asteptatele masini electrice sau hibride care aduc un plus de calitate vietii atat prin sistemele moderne electrice si mecanice pe care le inglobeaza precum si prin gradul redus de poluare.

Etichete sociale: > > > >

Lasă un răspuns