Alte servicii de inchirieri auto

Firmele de inchirieri auto din Romania, Bucuresti cu precadere, si-au dezvoltat de cativa ani obiectul de activitate, asadar si oferta. Pe langa inchirierea propriu-zisa a unei masini, acum clientii pot opta si pentru alte tipuri de servicii. Auto Stil Rent a Car, firma cu sedii atat in Bucuresti, cat si Sibiu, ofera doua noi tipuri de servicii: inchiriere auto cu sofer si transfer de la si catre aeroport.

Pentru a beneficia de confortul si siguranta pe care doar un sofer profesionist ti-o poate oferi intr-o calatorie, nu trebuie sa faci imprumut la banca. Chiar deloc deoarece tariful pentru o zi (8 ore) este de numai 40 euro. Daca se depasesc cele 8 ore, atunci fiecare ora suplimentara se taxeaza cu 5 euro care este iar o suma mai mult decat rezonabila. Iar vestea cea mai buna pentru cei care au nevoie de mai mult de un sofer este ca la al doilea nu se mai percepe nicio taxa! In concluzie, daca nu esti cumva un impatimit al sofatului sau un om caruia ii place (prea mult) sa detina controlul, nu are sens sa-ti bati capul cu condusul, lasa asta in seama soferilor profesionisti de la AutoStil.

Transferul la si de la aeroport inseamna ca vei ajunge in siguranta si la timp fie in oras, fie sa prinzi cursa, la aeroport. Transferul din Bucuresti la Otopeni poate fi realizat in masini cu 5 locuri  costand 30€/transfer sau in microbuze (8+1 locuri) pentru 40 €/transfer. Pentru fiecare oprire aditionala, in cazul unui transfer din Bucuresti la mai multe adrese, se vor percepe 5€. Tariful include: asigurari, taxe, combustibil, inclusiv rovigneta si TVA. Este bine de stiut, in cazul unui transfer dus-intors, va bucurati de 10% reducere. De ce sa nu va oferiti o calatorie sigura si in cele mai bune conditii? Merita, iar preturile sunt bune!

AutoStil Rent a Car nu este singura firma de inchirieri auto care are o oferta asa de diversificata. AutoGrand Rent a Car din Bucuresti ofera la randul ei inchiriere cu sofer, dar si transfer de la si catre aeroport. Nu faceti rabat de la calitate in calatoriile voastre, profitati de toate resursele pe care vi le pun la dispozitie aceste firme!

Etichete sociale: > >

Lasă un răspuns