Cochetati cu inchirierea unui BMW?

Cea mai buna alegere pe care ati putea sa o faceti, doar daca raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ.

Dar de ce ti-ai inchiria o astfel de masina? Te intrebi uneori ,cand ai atatea masini la dispozitie. Simplu ! Pur si simplu iubesti aceasta marca  – BMW ! Adevarul este ca nici nu ai de ce sa nu o iubesti… La cat de bine arata si cate imbunatatiri are.

Modelul BMW 320 D se infatiseaza sub aspectul unui tip de masina compacta cu proportii clasice. In partea din fata, stilul este acelasi ca la modele din aceeasi generatie de la BMW – BMW 318 si BMW 320 , doar ca impune un aer de noutate.

Sportivitatatea se citeste in toate detaliile existente: bordul dezvaluie un design puternic , de o inalta calitate , scaunele din spate imbina perfect stilul sportiv cu rafinamentul aspectului interior. Pentru prima data in designul automobilistic al companiei BMW , detaliile interiorului au un aspect de portelan lacuit , completand astfel infatisarea atragatoare a modelului BMW 320 D .
Sistemele de asistenta sunt bazate pe cele mai moderne tehnologii de pe piata , asigurand un confort cat mai mare .

Si pentru a fi informati cat mai bine, pe autostil.net ca sa inchiriezi o astfel de masina poti da un telefon sa rezervi sau poti sa faci o rezervare online, unde sunt cateva casete care trebuie doar sa le completezi, iar apoi  astepti doar putin si vei fi contactat.

Cat despre preturi , probabil te astepti ca acestea sa fie uriase avand in vedere ca este un model de masina foarte elegant. Doar ca ai posibilitatea sa il inchiriezi si la un pret acceptabil de la Auto&Stil Rent A Car in comparatie cu pretul altor masini de inchiriat din  Romania:

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 65€ 63€ 59€ 54€ 300€

Cu o imagine noua si dinamica a interiorului si a exteriorului , modelul BMW 320 D este o alegere perfecta pentru cei care au nevoie de un automobil puternic si fiabil atunci cand se doreste ca in vacanta in care merg sa se simta confortabil ,in siguranta ,iar mandria sa zambeasca pe fata acestora , stiind ca au posibilitatea sa inchirieze o astfel de masina.

Deci, nu ezitati! Simtiti-va cat mai bine !

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns