Cum inchiriezi o masina

Sunt convinsa ca stii cum! Sigur ai citit diferite testimoniale si site-uri unde iti explica toti pasii procesului de inchiriere a unei masini foarte bune pentru calatoria ta.

Probabil ai vazut la cunostiintele tale cand erai mai mic ca acestea inchiriau masini si le foloseau in mod benefic sau poate chiar tu ti-ai dorit sa incerci de curand o experienta noua, aceea de a jongla cu masinile. Chiar daca s-au schimbat vremurile, astazi este cu mult mai bine sa inchiriezi o masina. Aceasta actiune se face foarte simplu.

Sa inchiriezi o masina este o activitate foarte simpla, oricine are acces la companiile de inchirieri auto si respectiv la flota intreaga de masini din cadrul firmei.

Pozitionati-va in situatia in care deja ati contact compania de inchirieri prin e-mail sau poate prin telefon, iar entuziasmul vostru apare, deoarece sunteti in drum spre rent a car sa semnati contractual de inchiriere, insa in drum apare o mare intrebare : “Ce masina vreau sa inchiriez eu?” Ajungeti acolo cu un sentiment defensiv sau poate cu un sentiment de curiozitate pentru ce ar putea sa se intample in legatura cu ce urmeaza sa conduci, poate nu au o masina pentru tine, poate esti prea putin informat referitor la masini sau poate toate masinile din flota sunt pentru tine, scepticismul si curiozitatea te cuprind, iar motivatia pentru a pleca cat mai repede cu o masina potrivita pentru cateva zile de la sediul rent a car devine tot mai mare.

Acesta este un pas foarte important, deoarece raspunsul la intrebarea “ cum sa inchiriezi o masina?” vine cu o alta intrebare la care e nevoie sa iti raspunzi: “ce masina vreau sa inchiriez?”. Decizia de a-ti alege o anumita masina, chiar daca ai mai multe posibilitati, s-ar putea baza pe criteriile selectate de tine in ceea ce priveste bugetul, motorul,  confortul, siguranta si alti factori de influenta pentru ca bataile de cap sa stea departe de tine.

In contract trebuie sa specifici numele persoanei ce va prelua masina, modelul autoturismului ales de tine, ora si data sosirii masinii si locul livrarii si predarii autoturismului. Masina se preia si se preda curata si cu rezervorul plin.

Asadar acestia sunt pasii. Sunt simpli, nu? Cauti compania de inchirieri care sa iti furnizeze serviciile complete, ii contactezi prin e-mail sau prin telefon, iti alegi masina care sa te faca sa te simti in siguranta, citesti contractul de inchiriere si il semnezi.

Acum nu iti ramane decat sa vezi contractul de inchiriere in mana ta, sa pleci pe usa companiei rent a car si sa te indrepti spre masina aleasa. Simte cum deschizi usa masinii, cum pasesti in ea si cum inchizi usa, ai incredere in tine ca totul se va desfasura conform planurilor tale. Si invarti cheia in contact… Masina porneste. Auzi zgomotul motorului sau poate doar linistea ce s-a lasat in interiorul masinii si privesti cum pe intregul ecran al realitatii tale incepe magia calatoriei in noua ta masina inchiriata pentru o zi sau poate pentru mai multe zile. Priveste volanul si simte cum apesi pe acceleratie. S-ar putea sa ai mai multe idei pe parcursul timpului in care ai inchiriat masina si poate chiar simti ca mai ai nevoie de ea inca 3-4 zile in plus dupa ce ar trebui sa o predai.

Iar acum, spune-mi, te rog, cum iti dai seama ca reusesti sa iti schimbi parerile asa de repede in ce priveste procesul pentru inchirierile de masini?

Etichete sociale: > > > > > >

Lasă un răspuns