Inchirieri auto economice – Skoda Fabia

Ai visat vrodata vreo masina care sa se conduca foarte usor, sa fie simpla si economica ?

Crede-ma, ca ai observat-o chiar de la prima vedere…. Este economica, dinamică, increzătoare si mereu usoara si draguta.
O masina elegantă, un design mereu imbunatatit şi o prezentă divina. Aceasta este  imaginea de la Skoda Fabia.

Esti mereu in cautarea celor mai aventuroase actiuni si celor mai complexe provocari?  Eşti indraznet si iti place să descoperi lucruri noi? Atunci doar gandeste-te putin, elementele de o magica culoare de gri cu efect perlat caracterizeaza asptectul modelului Skoda Fabia, deorece cei de la Skoda nu contesta faptul ca este un model foarte important al lor, iar speranta ca aceasta sa fie foarte cautata e mare.

Acest model de la Skoda , este doar  pentru cunoscatori, pentru cei pasionati, pentru cei care calca frana doar atunci cand sunt obligati de imprejurari. E o masina care infrumuseteaza locurile pe unde treci , atunci cand esti in concediu si iti ofera o atmosfera calda si placuta ,ca si cum te-ai simti ca esti acasa la tine.

Este masina perfecta pentru oamenii economi, obiectivul lor, atunci cand sunt in concediu, fiind doar vizitarea a cat mai multe locuri interesante. Este o masina ce te costa foarte putin , atat combustibilul , cat si inchirierea acesteia.

Este o masina ce se incadreaza la categoria Economic , motorul este de 1.9 TDI – 105 , conduma 1/100km  si este dotata optional cu aer conditionat, ABS, 4 airbaguri , AM/FM Radio, Cd player sau MP3,geamuri electrice si oglinzi electrice.  Deasemenea, in cazul in care iti doresti si mai mult de atat , poti inchiria si cateva accesorii ,cum ar fi:  inchiriere sistem navigatie GPS cu doar 3 /zi , inchiriere scaun copil pentru 3 /zi, Inchiriere portbagaj exterior ,doar 4 /zi sau suport pentru schiuri  cu 4 /zi.

Dupa cum vedeti mai jos, acestea sunt preturile, pe zile :

Perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 29€ 27€ 25€ 22€ 150€

Din 1 septembrie 2012, la aceasta masina beneficiati si de o oferta speciala pentru inchirierea pentru 7 zile:

Daca iti doresti sa fi rasfatat, poti apela si la servicii de inchirieri masini cu sofer, pretul  pentru aceste servicii fiind de 40€/8 ore . Daca se depasesc cele 8 ore/zi care sunt prevazute in contract, se vor percepe aditional 5€/ora.

Deci, daca sunteti in cautatea unei masini calificate sa va satisfaca toate cerintele, adresati-va pe autostil.net. Aici veti primi cele mai bune sfaturi pentru dumneavoastra pe loc!

Etichete sociale: > > > > >

Lasă un răspuns