Masini de inchiriat pentru team building

team_building_activitiesObicei adus in Romania de catre companiile multinationale, team buildingul este considerat deja drept un beneficiu de catre multi angajati. Un astfel de team building poate fi organizat de personalul firmei sau de alte firme specializate in astfel de evenimente.

Desi este catalogat de multi angajati drept un prilej de “iesire” la o bere cu colegii, acest eveniment in cultura organizationala a unei companii de success are valente educative, de sudare a echipei, de impartasire a unor experiente profesionale intr-un alt cadru decat cel obisnuit, intr-o atmosfera mai destinsa, mai calda, mai personala.

Desi exista firme specializate in organizarea unui team building, de obicei actiuni cu caracter tematic, firmele au invatat sa isi organizeze singure aceste evenimente. Alegerea locatiei este in general destul de simpla, companiile preferand in special intalniri in zonele montane, in general in cele cu traditie turistica: Poiana Brasov, Rucar-Bran sau Moeciu.

Lucrurile par insa sa se complice putin atunci cand organizatorii team buildingului se gandesc si la transportul angajatilor in aceste zone. Bineinteles ca exista companii care inca mai au flote considerabile de masini si isi permit “luxul” de a se deplasa cu masinile companiei. Problema insa, care se pune, statistic vorbind este ca, cu fiecare sofer folosit in plus, sansele ca acest eveniment sa devina un fiasco, se maresc. Drumul pana la hotel si inapoi la firma are si el un rol important in acest eveniment.

Din experienta anilor anteriori, companiile au remarcat insa ca a apela la o firma de rent a car serioasa poate creste calitatea acestor evenimente. Microbuzele inchiriate cu soferi profesionisti sunt garantia unui team building relaxat si de succes. Angajatii nu sunt fortati sa conduca ore in sir si pot participa si ei la randul lor alaturi de colegi la orice tip de activitate fara teama de a fi obositi la intoarcere. Soferii profesionisti ai minivanurilor de inchiriat, acele mici microbuze sunt garantia ca toata echipa va ajunge in acelasi timp si in deplina siguranta acolo unde organizatorii si-au propus sa o duca.

Asadar, inchirierea de microbuze cu sofer este practica cea mai des uzitata si indragita de companiile serioase, care inteleg ca orice economie prost inteleasa poate duce la pagube incomensurabile. Orice companie de profesionisti stie si intelege ca doar apeland la profesionisti poti obtine rezultate deosebite. Apeland la o firma de profesionisti in inchirieri auto, actiunile de sudare a echipei vor fi o placere iar drumul va fi un prilej in plus de socializare intre membrii acesteia.

Etichete sociale: > >

Lasă un răspuns