Pretul face diferenta?

preturi rent a carDesi in general apelam, mai ales in perioada de criza la serviciile companiilor de rent a car care ofera cele mai mici preturi este bine totusi sa cantarim cat mai bine acest lucru.

Chiar daca inchiriem o masina din Bucuresti, Baia Mare sau Paris, asa cum bine stim, consultam mai intai cel putin trei oferte de rent a car. Pe Internet sunt nenumarate sfaturi privind inchirierile auto, la ce anume trebuie sa ne uitam, ce anume sa verificam atunci cand ne uitam pe blogurile sau siteurile auto.

Nu putini sunt aceia care, desi studiaza in amanunt ofertele de inchirieri auto, totusi in cele din urma alegerile nu sunt dintre cele mai inspirate. Acest lucru se intampla datorita faptului ca oferta este extrem de vasta, mai ales in orasele mari ale lumii.

Firme de inchirieri auto in Bucuresti se estimeaza ca sunt peste 50 active, care deservesc o arie diversa de clienti cu parcuri auto mai mari de 20 de masini de inchiriat.

Numai o simpla cautare cu termenul “inchirieri auto bucuresti” si ne ofera aproape un million de rezultate pe Google. Deci, in concluzie, este foarte greu sa decizi la ce companie de rent-a-car sa apelezi.

O sursa si mai buna de a face o alegere corecta mai sunt si forumurile auto in care sunt descries diverse experiente cu masini inchiriate.

Toate aceste surse precum si experienta personala ne vor duce la o concluzie destul de interesanta. Atunci cand inchiriezi o masina s-ar putea ca nu pretul sa faca diferenta. Studiind toate sursele referitoare la rent a car veti deduce ca o masina ieftina de inchiriat poate costa cateodata mai mult decat una “mai scumpa”.

Consumul si tipul de carburant, anul de fabricatie, nivelul de uzura dar si cat de serioasa este compania si cat de intretinute sunt masinile, acestia sunt numai cativa factori care pot influenta pretul real al inchirierii.

Nu este mai putin adevarat ca eu unul prefer in general firmele de inchirieri cu care am mai lucrat, acolo unde vad ca se pune pasiune in ceea ce se face, unde am primit cele mai bune sfaturi si unde am fost ajutat de cate ori a fost nevoie. Firma la care apelez de obicei, si nu vreau sa ii fac reclama aici, are si un service auto cu dotari de ultima ora iar masinile lor de inchiriat sunt in permanenta verificate sa corespunda normelor tenice date de producatori.

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns