Preturi de neegalat in oferta rent a car 2015

facebook-offersIn ultima vreme auzim tot mai des despre serviciile rent a car. Acest lucru nu trebuie sa ne mire, pentru ca din nevoia de mobilitate si confort a omului modern, domeniul inchirierilor de masini a cunoscut o importanta dezvoltare. Pe piata din tara noastra au aparut tot mai multe firme de inchirieri auto, iar decizia unui parteneriat cu o astfel de firma nu este una tocmai usor de luat.

Exista totusi cateva criterii de care poti tine cont in momentul in care iti doresti sa inchiriezi o masina: preturi de neegalat, parc auto generos, reduceri importante care atrag clienti noi sau ii fidelizeaza pe cei existenti, experienta, profesionalism si seriozitate.

Noul an 2015 merita intampinat cum se cuvine, cu preturi imbatabile. Concurenta pe piata rent a car e mare, astfel ca firmele de inchirieri se intrec in oferte care de care mai bune. Iar aceasta concurenta este un lucru mai mult decat benefic pentru clienti.

oferte-ianuarie

Iata cateva dintre ofertele cu care firmele de inchirieri auto isi intampina clientii in 2015:

  • Preturi de neegalat la inchirierea masinilor(incepand de la 16 euro pe zi). Pentru inceputul de an unele firme au pregatit preturi de doar 14.99 euro/zi pentru inchirierile de minim 3 zile. Si poti primi si un scaun auto pentru copil in mod gratuit.
  • Preturi negociabile pentru inchirieri pe termen lung(>30 de zile). A fost pregatita chiar si o oferta speciala pentru inchirierile de foarte lunga durata(>2 ani) numita leasing operational si care vine cu reduceri de pana la 30% a preturilor afisate. Cum majoritatea firmelor de inchirieri auto au preturi fixe, faptul ca preturile pot fi negociate constituie un mare plus.
  • Oferta de fidelitate reprezentata printr-o reducere de 11% din pretul de inchiriere al masinii(pentru clientii cu minim 3 inchirieri in decurs de 6 luni). Este dovada respectului pentru client!
  • Reduceri de 9% pentru clientii care rezerva online cu minim 20 de zile inainte de data inchirierii masinii. Cum vacantele sau delegatiile sunt stabilite cu ceva vreme inainte, poti profita de reducere rezervand din timp si pe site-urile firmelor de inchirieri. Planifica-ti inca de acum viitoarea vacanta, pe principiul omul gospodar isi face iarna car si vara sanie.

Esti pregatit sa incepi noul an cu preturi de neegalat la inchirierile auto?

Etichete sociale: >

Lasă un răspuns