Reduceri la rent a car

suzuki-swiftPentru cei care in aceste zile au programata o excursie in Europa dar au omis sa se intereseze de transportul din tara/orasul respectiv vor avea o mare surpriza daca se vor gandi sa inchirieze o masina.

De sarbatori, in marile capitale europene companiile de rent a car ofera reduceri semnificative, mai ales pe segmental masinilor de inchiriat la pret minim si mediu. Astfel, in anumite tari, in aceasta perioada a anului, mai ales pentru persoanele care inchiriaza o masina pe timpul intregului sejur, la o masina din clasa low-end preturile incep si de la 4€/zi, ceea ce face, binenteles, ca aceia care nu si-au facut rezervari din timp sa fie nevoiti sa apeleze la masinile mai mari sau mai scumpe care se inchiriaza, chiar daca la reducere, la preturi mai piperate.

In tarile uniunii europene, anul acesta s-a inregistrat o crestere substantiala a cererii la astfel de servicii, ceea ce face ca si domeniul inchirierilor auto sa ofere semne certe de revenire a economiilor acestor tari.

Aceasta experienta, din perioada Sarbatorilor de Iarna unde s-au epuizat masinile de inchiriat pentru turisti este un semn ca si la anul, in 2014, cu ocazia sarbatorilor Pascale, cei care vor calatorii pe perioade mai indelungate, in sejuri individuale, sa se asigure din timp si sa isi faca o rezervare cu cel putin 30-60 de zile inainte pentru a nu avea supriza de a fi nevoiti sa apleze la transportul in comun sau la celebrele taxiuri. Desi pare ieftin la prima vedere, acest din urma mijloc de transport poate deveni extrem de costisitor.

De aceste sarbatori, companii de rent-a-car din Barcelona de exemplu au oferit autoturisme de inchiriat la pretul de 4€ pe zi cu GPS gratuit, ceea ce este o mare economie pentru turistii care au preferat sa isi petreaca sfarsitul de an in aceste locatii extrem de cautate.

Faptul ca esti independent, ca poti vizita ceea ce doresti si cand doresti, intr-o capitala europeana aglomerata, ca iti poti face propriul tau tur de oras si nu in ultimul rand, placerea de a conduce, ofera serviciilor de inchirieri auto un potential turistic de care ne putem bucura cu totii indiferent de meridianele pe care ne petrecem vacanta.

Si in Romania cererea, indeosebi la masinile de inchiriat din Bucuresti a inregistrat o usoara crestere dar inca departe de ceea ce se intampla in Europa. Specialistii pun aceasta diferenta pe seama faptului ca Bucurestiul nu figureaza totusi in rutele preferate de Sarbatori de catre turisti precum si faptul ca in Romania obiceiurile consumatorilor autohtoni nu sunt orientate deocamdata pe serviciile de ichirieri auto asa cum se intampla in alte state ale lumii.

Etichete sociale: > >

Lasă un răspuns