Archives for car tunning

Notiuni generale despre car tunning

191027-bigthumbnailIn momentul in care va ganditi sa va tunati masina trebuie sa luati in calcul “materialul” cu care lucrati, si anume, ce masina aveti si ce performante doriti sa obtineti de la ea. Al doilea aspect pe care trebuie sa il luati in calcul este daca veti pune accent mai mult pe posibilele ei performante sau pe aspect.

Orice cale veti urma trebuie sa stiti ca tunarea “de garaj” a unei masini ii scade considerabil valoarea de revanzare, din motivul ca posibilul client poate avea impresia ca masina a apartinut unui inchipuit pilot si acesta nu a avut grija de ea cum se cuvine.

Alternativa o constau mereu garajele autorizate in tunarea masinilor unde puteti primi consultanta in modificarile pe care doriti sa le faceti, astfel incat alegerile dumneavoastra sa fie conforme cu rezultatul dorit si adecvate masinii dumneavoastra. Tunning-ul de calitate inseamna, pentru cei dispusi sa cheltuie pana la mii de euro, sa adauge un plus de putere motorului, sa schimbe esapamentul, anvelopele, jantele, sistemul de franare, suspensia, plu

Citeste tot …