Transfer aeroport Henri Coanda – Otopeni

Aeroportul Henri Coanda este cel mai mare aeroport din tara si este pozitionat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. In fata aeroportului sunt numeroase taxi – uri cu suprataxa care asteapta sa duca diferite persoane de la aeroport in Bucuresti . De asemenea sunt si niste linii speciale de autobuz RATB (783 si 780). Dar aceste servicii sunt foarte costisitoare si pe langa faptul ca va consuma energia, va poate face sa pierdeti si timpul. E adevarat, de curand se va derula un proiect ce va lega aeroportul din Otopeni cu sistemul de metrou din Bucuresti, proiectul fiind gata in anul 2018, insa mai este de asteptat ceva timp.

In Bucuresti sunt firme Rent a car ce ofera diferite servicii de calitate si pun accent pe confort si siguranta.

Un  studiu de piata a aratat faptul ca multi clienti opteaza pentru serviciile Rent a Car, deoarece costurile sunt fixe, mai ales cand este vorba despre transferul la aeroport si de la aeroport.

E important sa se afle mai multe informatii despre lucrurile pe care si le doresc clientii si ce ii multumesc pe acestia. In mod sigur, la intrebarea “ ce vor clientii dumneavoastra?” veti primi foarte rar un raspuns sincer, de cele mai multe ori.

Serviciile pentru transferul la aeroport sunt oferite non-stop, deoarece energia si timpul dumneavoastra sunt de nepretuit, astfel daca rezervati aceste servicii , veti fi asteptat la aeroport unul dintre soferii profesionisti ai firmei de inchirieri auto pentru a va conduce la destinatia unde doriti dumneavoiastra sa ajungeti. Serviciile de transfer la aeroport va ofera flexibilitate, relaxare, eficienta si liniste.

Pentru o rezervare rapida on-line se comunica doar detaliile zborului si datele dumneavoastra: numele, numarul de telefon, data, ora si locatia si adresa. Aceasta rezervare se poate face printr-un formular de rezervare, prin e-mail-ul firmei sau printr-un simplu apel telefonic.

Tarifele de unele companii de inchirieri masini sunt urmatoarele:

  • Masini cu 5 locuri – 30€/transfer.
  • Microbuze (8+1 locuri) – 40 €/transfer.

Pentru fiecare oprire aditionala, in cazul unui transfer din Bucuresti la mai multe adrese, se vor percepe 5€.

Tariful include: asigurari, taxe, combustibil, inclusiv rovigneta si TVA.

In cazul unui transfer dus-intors, beneficiati de 10% reducere.

Etichete sociale: > > > > > >

Lasă un răspuns