Cand ai nevoie de o altfel de masina

Detinerea unui autoturism personal nu mai este de mult un moft si tot mai multi oameni sunt constienti de acest lucru. Un autoturism nou, de clasa medie, a ajuns sa coste si 13000 euro cu un nivel de echipare decent. In urma cu 6-7 ani spre exemplu, acelasi autoturism ar fi costat peste 20000 euro, ceea ce este un mare avantaj pentru potentialii clienti. In felul acesta, sunt incurajati sa cumpere masini noi, nu second-hand, iar scaderea de pret nu vine din cauza scaderii calitatii.

Insa, chiar daca o persoana detine un autoturism, este posibil ca la un moment dat, sa aiba nevoie de o altfel de masina. Spre exemplu, daca este iarna, a nins foarte mult si trebuie sa ajunga in alta localitate unde drumurile nu sunt curatate, este posibil sa aiba nevoie de o masina cu tractiune 4×4, care sa nu ramana inzapezita. Iar daca persoana care doreste sa ajunga acolo are o masina mica, de oras, poate doar sa se gandeasca sa imprumute o masina de la cunoscuti sau si mai bine, sa inchirieze una.

Conceptul de rent a car exista si in Romania si a devenit tot mai popular in ultimii ani. Asa ca, daca din anumite motive, aveti nevoie de o altfel de masina decat cea pe care o detineti, puteti apela la o astfel de firma. Motivele pentru care ati dori o altfel de masina sunt urmatoarele:

  • daca aveti nevoie de o masina mica, de oras, care sa consume mai putin, sa fie mai usor de parcat si mai usor de manevrat in trafic
  • daca din contra, aveti nevoie de o masina care sa reziste la drum lung si sa va ofere siguranta
  • daca aveti masina in service
  • daca vreti sa va menajati masina personala, din diferite motive.

Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care ati putea avea nevoie de o altfel de masina, inchiriata. Daca aveti nevoie sa inchiriati, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la o firma de inchirieri masini si sa stabiliti perioada de inchiriere si tipul de masina dorit.

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns