Archives for inchirieri microbuze

Pariul, masina si varul Sandel

varu sandelVarul Sandel este tipul de baiat charismatic, plin de viata, descurcaret, care scoate bani si din piatra seaca. Ultima oara cand vorbisem cu el avea o afacere cu usi de garaj care mergea, dupa spusele lui excelent chiar daca era in plina perioada de recesiune.

Cu toata charisma lui, varul Sandel, Sanducu cum ii spune tusa Drina, mai are si rude care il vorbesc pe la colt, pentru ca acesta cam face risipa de bani cheltuindu-i pe te miri ce. Ultimele “investitii” fiind tot felul de masini pe care le cumpara si vinde dupa toane.

Tot timpul il auzi cum comenteaza despre acestea. Ca la una nu stiu ce-iI facea directia, ca asta are franele prea tari, la aia ca avea portbagajul prea mic, la ultima nu-i placea ca mirosea in habitaclu a lamaie. Desi toate aveau “inconveniente” si le schimba ca pe ciorapi, varul nu lasa aproape pe nimeni sa se urce in masinile lui, ba ca i se uzeaza scaunele, ca ca se lasa suspensiile, ba ca se urca lumea cu mizerie pe picioare si ii lasa noroi in masina, tot timpul avea ceva de comentat, ceea ce te facea sa nu te mai uric in masina lui nici daca te ruga.

Citeste tot …

Inchiriaza un Opel Zafira pentru o vacanta perfecta

Intr-un final, din vorba in vorba reiese faptul ca fiecare persoana si-ar dori o masina de care se poate folosi; insa mai conteaza si ce banuti avem in buzunar si ce anume ne permitem, la fel cum ne judecam si necesitatile de care ar trebui sa dispunem. Pe de alta parte, un lucru nou achizitionat este ceva de care ne bucuram mult, care nu se compara cu ce avem deja, iar asteptarile sunt intotdeauna altele fata de un lucru folosit deja. Insa nevoia si lipsa de previziuni i-a invatat pe multi oameni sa se descurce foarte bine si cu mai putin decat isi doresc, astfel o masina inchiriata, chiar si o marca autohtona, pentru diferite concedii, nu e chiar un capat de lume.

Citeste tot …