Archives for inchiriere auto

Masini de inchiriat pentru team building

team_building_activitiesObicei adus in Romania de catre companiile multinationale, team buildingul este considerat deja drept un beneficiu de catre multi angajati. Un astfel de team building poate fi organizat de personalul firmei sau de alte firme specializate in astfel de evenimente.

Desi este catalogat de multi angajati drept un prilej de “iesire” la o bere cu colegii, acest eveniment in cultura organizationala a unei companii de success are valente educative, de sudare a echipei, de impartasire a unor experiente profesionale intr-un alt cadru decat cel obisnuit, intr-o atmosfera mai destinsa, mai calda, mai personala.

Desi exista firme specializate in organizarea unui team building, de obicei actiuni cu caracter tematic, firmele au invatat sa isi organizeze singure aceste evenimente. Alegerea locatiei este in general destul de simpla, companiile preferand in special intalniri in zonele montane, in general in cele cu traditie turistica: Poiana Brasov, Rucar-Bran sau Moeciu.

Citeste tot …

Cum inchiriezi o masina

Sunt convinsa ca stii cum! Sigur ai citit diferite testimoniale si site-uri unde iti explica toti pasii procesului de inchiriere a unei masini foarte bune pentru calatoria ta.

Probabil ai vazut la cunostiintele tale cand erai mai mic ca acestea inchiriau masini si le foloseau in mod benefic sau poate chiar tu ti-ai dorit sa incerci de curand o experienta noua, aceea de a jongla cu masinile. Chiar daca s-au schimbat vremurile, astazi este cu mult mai bine sa inchiriezi o masina. Aceasta actiune se face foarte simplu.

Sa inchiriezi o masina este o activitate foarte simpla, oricine are acces la companiile de inchirieri auto si respectiv la flota intreaga de masini din cadrul firmei.

Citeste tot …