Archives for bucuresti

5 sfaturi pentru siguranta masinii inchiriate

Atunci cand inchiriezi o masina benefiiciile nu sunt deloc putine. Si chiar daca nu este vorba despre autoturismul proprietate personala, nu inseamna ca nu trebuie acordata atentie masinii inchiriate. Daca sunt respectate cateva reguli simple, dar care se pot dovedi esentiale, veti putea returna automobilul in siguranta si la timp firmei  rent a car.

1. Alegeti masina potrivita nevoilor dumneavoastra

Este foarte important sa va intrebati pentru ce anume veti folosi masina inchiriata. Daca veti conduce doar pe sosele si in localitate ati putea alege aproape orice tip de masina din oferta firmei de inchirieri. Insa daca planuiti o vacanta mai aventuroasa, pe terenuri accidentate sau mai putin explorate cu siguranta va trebui sa alegeti un alt fel de autoturism, unul care sa se preteze cerintelor mai speciale. Doar asa puteti fi sigur ca masina nu va avea de suferit.

Citeste tot …

Cladiri istorice in Bucuresti

Bucurestiul este un oras in care gasesti bucatele din trecut. Trebuie sa privim partea buna a lucrurilor deoarece capitala noastra este un oras plin de istorie si de locuri memorabile.

Poti inchiria o masina si poti vizita Bucuresti in detaliu.

Va prezint o lista scurta, cu cladiri istorice, din Bucuresti.

  • Hotelul Ambasador  – o cladire ultracentrala, veche de zeci de ani, cu o arhitectura autentica, care acum gazuieste unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitala

hote-ambasador

Citeste tot …