Rent a car: când și de ce să apelați la aceste servicii?

Serviciile rent a car sunt uneori o soluție mai bună decât să dețineți o mașină proprie. Fie că folosiți acest serviciu pentru a economisi bani, sau a face impresie bună, ori pentru a testa un autovehicul nou pe un drum mai lung, nu trebuie să ignorați această variantă. Vom detalia mai jos situațiile în care serviciile rent a car sunt recomandate.

Dacă trăiți într-un oraș important

Orașele mari forțează oamenii să aleagă varianta transportului în comun pentru că este mai puțin costisitor și la fel de eficient ca deținerea unui automobil propriu (de cele mai multe ori). Dacă dețineți un autoturism trebuie să vă gândiți la trafic, la taxele pentru mașina, și la costurile de întreținere. Dacă v-ați hotărât să alegeți transportul în comun, puteți sta fără griji căci serviciile rent a car vă stau la dispoziție atunci când aveți nevoie de un autoturism.

Planificarea unei excursii

Există mai multe avantaje dacă vă planificați excursia cu serviciile rent a car. În primul rând puteți împrumuta o mașină mai nouă dacă a dvs. este veche și nu credeți că ar face față. În al doilea rând, dacă mașina închiriată se strică, puteți beneficia de serviciul de asistență rutieră asigurat de firma de rent-a-car. Mai există și varianta când vreți să plecați în număr mare și puteți împrumuta o dubă pentru a încăpea toți în ea.

Schimbarea locuinței

Dacă vreodată se va ivi ocazia, puteți să vă aduceți aminte că puteți închiria o mașină adecvată pentru a muta mobilierul și a vă căra lucrurile personale.

Ocazii speciale

De-a lungul vieții suntem puși și în situații care cer să avem stil, să impresionăm sau pur și simplu să ne ridicăm la nivelul unei circumstanțe date. Pentru acele situații este recomandată folosirea unei mașini de împrumut. Pentru a enumera câteva circumstanțe de acest gen, putem aminti: cererea în căsătorie sau un eveniment social deosebit, etc. În aceste situații veți reuși să faceți economii dacă apelați la serviciile rent a car, pentru că a întreține o mașină de lux este mult mai costisitor.

Vacanțe

Serviciile rent a car sunt deja populare pentru situațiile în care călătoriți cu avionul într-o țară străină și aveți nevoie de un mijloc de deplasare în acea țară.
Se mai practică și un fel de test drive prelungit, dacă intenționați să cumpărați o anumită mașină și nu sunteți sigur că-și merită banii.
Încă o idee pentru a face economii suplimentare este că puteți cumpăra un pachet turistic cu servicii de rent a car incluse.

Sursa: https://www.thebalance.com/can-a-car-rental-save-me-money-2385841

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns