Cladiri istorice in Bucuresti

Bucurestiul este un oras in care gasesti bucatele din trecut. Trebuie sa privim partea buna a lucrurilor deoarece capitala noastra este un oras plin de istorie si de locuri memorabile.

Poti inchiria o masina si poti vizita Bucuresti in detaliu.

Va prezint o lista scurta, cu cladiri istorice, din Bucuresti.

  • Hotelul Ambasador  – o cladire ultracentrala, veche de zeci de ani, cu o arhitectura autentica, care acum gazuieste unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitala

hote-ambasador

  • Imobilul MICA – imobilul a fost construit pentru Asociatia Anonima Romana Miniera, in 1931. Aceasta este compusa din 2 corpuri, locuinte si birouri.  A fost puternic avariata la cutremurul din Martie 1977

imobiliul-mica

  • Imobilul SUN – cladire situata langa blocul Dalles, construita in 1934, arhitect Herman Clejan

imobilul-sun

  • Palatul Universul – este o cladire construita in 1926, care a fost sediul ziarului Universul . Aceasta se afla in sectorul 3 al capitalei.

palatul-universul

Exista numeroase imobile si apartamente in Bucuresti, care au o importanta istorica, precum si: imobilul Societatii Politehnica (Calea Victoriei), imobilul ARO (blvd Magheru),  Casa Magistratilor (blvd Magheru), Hotel Lido (blvd Magheru), Hala Matache Macelarul (Piata Haralambie), Hala Traian (Calea Calarasilor).

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns