Inchiriaza un Opel Zafira pentru o vacanta perfecta

Intr-un final, din vorba in vorba reiese faptul ca fiecare persoana si-ar dori o masina de care se poate folosi; insa mai conteaza si ce banuti avem in buzunar si ce anume ne permitem, la fel cum ne judecam si necesitatile de care ar trebui sa dispunem. Pe de alta parte, un lucru nou achizitionat este ceva de care ne bucuram mult, care nu se compara cu ce avem deja, iar asteptarile sunt intotdeauna altele fata de un lucru folosit deja. Insa nevoia si lipsa de previziuni i-a invatat pe multi oameni sa se descurce foarte bine si cu mai putin decat isi doresc, astfel o masina inchiriata, chiar si o marca autohtona, pentru diferite concedii, nu e chiar un capat de lume.

De curand am fost cu niste prieteni intr-o statiune din Turcia, Belek , iar in interiorul hotelului unde am fost cazati era o masuta si un roll-up care facea reclama la o firma turceasca de rent-a-car. Initial, nu am bagat de seama, pana cand ne-am hotarat sa facem mici excursii , la Pamukkale , in Antalya, Alanya,  la rafting si in diverse orasele din jur, excursii care le vindeau o companie de turism in colaborare cu cei din hotel. Facand un calcul la rece, bugetul alocat pentru excursii ( 6 persoane am fost) era cu mult ridicat fata de pretul pe care il puteai aloca spre a inchiria o masina cu 6 locuri si cu sofer, avantajele oferite fiind si faptul ca te puteai abate usor de la drum si sa opresti ori la un mall, ori  pe la vreun obiectiv turistic.

Auto&Stil RENT A CAR este o companie care pune la dispozitie servicii de inchirieri auto si inchirieri microbuze tuturor persoanelor fizice si juridice din Romania sau din alte tari .

Preturile pentru inchirieri automobilelor de la aceasta firma includ asigurarile , kilometrajul nelimitat, taxele, rovigneta si TVA-ul.

Se poate opta pentru calatorii in strainatate cu masinile de pe Autostil.NET, insa exista o mica procedura in cazul in care se doreste paraseste teritoriul Romaniei cu aceste masini Aceasta mica procedura se bazeaza pe o imputernicire de la compania de inchiriat masini .

Daca sunteti un grup de 5-6 persoane eu v-as recomanda un Opel Zafira. Opel Zafira este construita astfel incat sa ofere un maximum de confort. Este o combinatie perfecta de spatiu, eleganta si se conduce foarte usor. Sunt disponibile pana la sapte locuri pentru ca dumneavoastra si grupul dumneavoastra de prieteni sa calatoriti oriunde doriti. Este proiectat special un sistem care ofera flexibilitate pentru a va permite sa va puneti bagajele si cumparaturile, sa iesiti din oras si sa va plimbati peste tot.

Opel Zafira este proiectat cu sapte scaune pe trei randuri, permitand multe combinatii de asezare si flexibilitate in incarcare. Al doilea rand de scaune se poate plia foarte usor.Sunt scaune care se pot rabata foarte usor si pot fi si glisate cu usurinta in spate si in fata, pentru a se putea crea un spatiu cat mai confortabil pentru calator. Al treile rand , au scaunele construite incat sa poata fi rabatate separate la podea , iar spatarul scaunului pasagerului din fata sa poata fi pliat pe perna acestuia.

Opel Zafira este echipata complet pentru a se potrivi unui stil personal si unic de viata . Exista tehnologii care reduc efortul si accentueaza confortul, placerea fiind parte a designului original. Rezultatul este o masina care indica un nou sens al comoditatii si al sigurantei.

Se poate inchiria acest automobil si cu sofer, serviciile acestuia fiind platite cu 40 euro / 8 ore , iar daca se depasesc cele 8 ore se adauga inca 5 euro/ora.
In cazul unui transfer dus-intors, beneficiati de 10% reducere.

Etichete sociale: > >

Lasă un răspuns