Viziteaza Bucurestiul cu o masina inchiriata

Ai inceput sa te plictisesti in Bucuresti si crezi ca toate optiunile s-au terminat pentru tine, iar in afara de facultate, cluburi, distractie si cafenele nu ai altceva de facut?

Orasul Bucuresti este  un oras al oportunitatilor, iar din punct de vedere turistic  este un oras atragator si minunat daca ti-ai aloca timp pentru a inchiria o masina intr-una din zile si ai vizita cateva obiective turistice.

In principal, ai putea vizita Palatul Parlamentului sau Casa Poporului care este una dintre cele mai impresionante cladiri din lume, fiind a doua cladire ca si marime dupa Pentagon. Si Muzeul Satului este un obiectiv turistic demn de admirat, fiind un muzeu in aer liber. Aici puteti vedea traditiile si obiceiurile celor din diverse sate. Un alt obiectiv turistic este Ateneul Roman, fiind una dintre emblemele Bucurestiului, iar exteriorul impresioneaza prin maretie si prin unicitate.

Probabil ati auzit de Hanul Tei ca fiind singurul han din Bucuresti care isi pastreaza foarte bine forma originala inca de cand a fost construit. Aici veti gasi o autentica galerie de arta cu obiecte de arta vechi, ceasuri, aprate de fotografiat, piese de mobilier, icoane si chiar jucarii. Dupa, Hanul Tei poti trage o fuga pana in parcul Cismigiu, cea mai veche gradina publica din Bucuresti in stilul parcurilor englezesti.

Una dintre alte atractii ale capitalei este si Castelul lui Vlad Tepes, el fiind mai putin cunoscut de locatari si de tursti, insa farmecul sau unic atrage prin infatisarea sa medievala

Bineinteles, poti sa te plimbi si pe renumitele bulevarde Decebal, Dorobanti, Kiseleff, Aviatiei sau Magheru sis a te opresti unde iti pofteste inima.

Evident, mica ta excursie ar trebui sa inceapa cu o masina confortabila si moderna. Pentru o zi in plina miscare  si in deplina siguranta si comoditate va recomandam Volkswagen Passat.

Volkswagen Passat este o masina proiectata pentru un spatiu interior suficient de mare, iar plimbarea ta poate fi linistita sit u sa te simti foarte mandu ca ai posibilitatea sa conduci o astfel de masina.

Preturile de inchiriat pe zile sunt acceptabile, iar pentru a te simti bine oricand poti pune un mic buget deoparte sa iti satisfacti poftele.

Preturi inchirieri Volkswagen Passat

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 55€ 53€ 50€ 47€ 300€
Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns