Inchirieri masini pentru evenimente importante

Se apropie cumva unul dintre cele mai importante evenimente ale vietii tale unde nu vrei sa treci neobservat? Te-ai gandit sa iti unesti destinul cu persoana potrivita tie sau a venit vremea ca micul tau copil sa fie botezat? Sau poate pur si simplu exista vreaun alt eveniment demn de tinut minte de catre tine si vrei sa fi remarcat de cei din jurul tau? Sau poate ai terminat facultatea si vrei sa iti faci aparitia la balul de sfarsit ca un adevarat barbat? Bineinteles, ca la o astfel de petrecere importanta din viata ta, sa ai un autoturism potrivit de care sa fi mandru conteaza in mare parte, in primul rand ca te vei simti tu bine si confortabil.

Flexibilitate este un cuvant popular cand discutam despre inchiriat masini. Ai putea sa inchiriezi un BMW 320, poate un Opel Vectra sau… de ce nu un Volkswagen Passat.

Daca te-a ros vreodata curiozitatea de a conduce o masina diferita decat ai condus pana acum sau doar vrei sa testezi cum se  comporta la drumul de oras, poti sa profiti acum, cu ocazia aceasta. Gasesti o gama variata de masini de unde ai posibilitatea sa alegi o masina pentru tine la companiile rent a car. Pe internet gasesti multe companii de inchirieri auto ce au preturi foarte bune si in mod sigur te vor ajuta sa optezi pentru o masina care sa te reprezinte in momentele importante care urmeaza a se petrece pentru tine. Ca sa ridici masina, va trebui sa te identifici cu actele conform carora arata ca indeplinesti criteriile de varsta, adica sa ai 21 de ani pentru masinile normale sau 23 de ani pentru cele de clasa superioara, arati permisul de conducere si eventual cardul de credit.

De altfel, poate da bine si daca alegi serviciile unui sofer.  Bugetul pentru serviciile care ti le ofera un  sofer este de 40€ pentru 8 ore si astfel poti sa iti faci de cap si sa petreci in ce fel iti doresti.

Toate au mers exact cum te asteptai, s-a terminat petrecerea si din pacate a sosit timpul sa renunti la masina inchiriata si sa o predai. Inainte de a preda masina, este nevoie sa faci plinul acesteia, la fel ca atunci cand ai luat-o si evident este necesar sa controlezi masina sa fii sigur ca toate obiectele tale personale sunt la tine si le returnezi odata cu masina.

Sau poate exista posibilitatea sa prelungesti termenul de inchiriere, Daca obtii acordul agentiei care iti va cere in plus plata zilelor de inchiriere  precum si a optiunilor suplimentare pentru care ai optat.

Este o solutie eficienta, inteleapta si utila pentru zilele in care vei dispune de atentia tuturor, iar tu te vei bucura din simplul motiv ca toate vor merge de la exceptional in sus  pentru tine.

Etichete sociale: > > >

Lasă un răspuns