Firme mari vs firme mici

differentCum sa gasesti cea mai buna firma de inchirieri auto in Bucuresti, ce sa faci daca ai nevoie sa inchiriezi o masina cu sofer, daca abia ai ajuns la Aeroport si nu are cine sa te ajute sa gasesti cele mai bune servicii de rent a car din oras? Binenteles ca marea majoritate folosim pentru a afla aceste informatii siteurile si blogurile care ofera informatii utile despre firmele de rent a car. Multe dintre aceste siteuri care ofera aceste informatii, extrem de utile dealtfel, fac in general comparatii de pret intre ofertele diveselor companii de rent a car.

Cu toate acestea, cei care folosesc des aceste servicii de multa vreme, expertii in inchirieri auto ca si clienti stiu insa ca nu pretul face diferenta de multe ori si ca, desi poate sa para ilogic, este de preferat un contract cu o firma de inchirieri mai modesta decat cu reprezentatnta unui gigant in domeniu.

Firmele de inchirieri auto care nu au retele dezvoltate de masini, desi parcurile lor contin de obicei toate tipurile de autovehicule de care sunt interesati potentialii clienti, de la masini simple si ieftine pana la masini de teren sofisticate sau vanuri, microbuze pentru grupuri mici, teambuidinguri, etc, au motivele lor sa ofere clientilor experiente deosebite.

De cele mai multe ori, aceste firme mai mici care se lupta pe o piata unde colosii aproape ca au pus monopol datorita puterii lor financiare, aceste firme au si ele masini cu dotari de exceptie intr-o stare tehnica si estetica impecabila. Aceste firme de rent a car au oferte care mai de care mai convenabile, incercand sa suplineasca lipsa de posibilitati financiare pentru promovarea serviciilor in mod agresiv asa cum o fac firmele mari, prin intuitie si intelegerea nevoilor clientilor lor folosindu-si imaginatia in a adapta orice oferta la o piata dinamica.

Mai mult decat atat, se pare ca, firmele de inchirieri de autovehicule mai mici dar mai atente la aceste nevoi ale clientelei, raspund mult mai prompt la orice problema apare in sistemul de inchiriere, de multe ori plusand in calitatea serviciilor tocmai pentru a-si fideliza clientela si a oferi aceea experienta memorabila care aduce intodeauna inapoi un client multumit.

Etichete sociale: > >

Lasă un răspuns